Restaurang Montagne –
tradition möter nyskapande

Skåla in kvällen
i vår restaurang

Vi vill att ditt besök hos oss ska förgyllas av god mat lagad med hög kvalitet och omtanke. Maten i vår restaurang ska spegla känslan av ditt besök hos oss – en smak av det förflutna men i en ny, modern tappning. Därför är vår meny präglad av lokala råvaror, men vi hämtar också inspiration från andra delar av världen. Eftersom vi arbetar med lokala råvaror så är vår meny levande och ändras löpande, önskar du ta del av vår meny i helhet så vänligen kontakta oss. Njut av en helhetsupplevelse i Restaurang Montagne. 

Starta sedan dagen med en rofylld frukost. Njut av den på ditt rum, i vår restaurang eller i någon av våra pampiga gemensamma salar. Frukosten består av en stor mängd ekologiska och närproducerade råvaror av bästa kvalité. När du bor hos oss sätter frukosten en ljuvlig ton inför resten av dagen.

Öppettider:
Middag – fredagar och lördagar 18:00 – Sent
Övriga dagar kan ni ringa eller mejla oss.

Lokala råvaror och

en mysig atmosfär

I vår moderna och smakfulla restaurang har du full frihet. Här kan du njuta av en god drink tillsammans med ett litet tilltugg eller äta middag lagad med lokala råvaror.

Blicka ut över vackra Åmmelången och låt oss ta väl hand om dig. På sommaren har vi en härlig uteservering där du kan njuta av solskenet i kombination med god mat och dryck.

Lokala råvaror och en mysig atmosfär

I vår moderna och smakfulla restaurang har du full frihet. Här kan du njuta av en god drink tillsammans med ett litet tilltugg eller äta middag lagad med lokala råvaror. Blicka ut över vackra Åmmelången och låt oss ta väl hand om dig. På sommaren har vi en härlig uteservering där du kan njuta av solskenet i kombination med god mat och dryck.